KSF - Úvodní stránka - stručně

 02 Úvodní stránka

Pro podrobný popis klikněte sem.
Vytvořeno Čtvrtek 28 března 2024

Křesťanské seznamovací fórum

Křesťanské seznamovací fórum je primárně určeno pro nezařazené křesťany, kteří nejsou v žádných církvích, cítí se tak sami a hledají společenství věřících nebo uvažují o odchodu ze současné církve z důvodu rozporů v praxi či teologii.

Vhodná je zejména pro následující skupiny:

    Pro katolíky: Pokud jste si uvědomili, že uctívání svatých, modlitby ke svatým, také k Marii a modlitba růžence, nejsou v souladu s Boží vůlí tak jak je vyjádřena v bibli.

    Pro svědky Jehovovi: Pokud jste byli vyloučeni kvůli nepohodlným otázkám a hledáním Boha, za předpokladu, že jste zjistili, že bible ztotožňuje Ježíše s Bohem vtěleným do těla Ježíše Krista.

    Pro charismatiky a neocharismatiky: Pokud neobdivujete a neschvalujete následující náboženské společnosti, které mají blízko ke hnutí víry, ke kultu osobnosti, k evangeliu prosperity (viz detailní úvodní stránka).

    Letniční křesťané: Kteří nemluví v jazycích (tzv. glosolálií), ale mohou věřit, že jako křesťané jsme byli povoláni uzdravovat a vymítat démony.

    Tradiční církve: Pokud nejsou charismaticky laděné, nesmí propagovat glosolálii, mluvu v jazycích, a klást důraz na potřebu proroctví.

    Adventisté sedmého dne: Kteří nejsou zařazeni v žádné církvi a nesouhlasíte s učením E. G. Whitové.

    Šabatisté:
Kteří nemají sympatie k učení E. G. Whitové.

Společenství a sekty, které nejsou vítány:

    Unitáři, modalisté, sekty odvozené od Williama Branhama, Mormonů, Ščinchondži.

Společná shoda na vyznání

Všichni přítomní musí souhlasit s vyznáním, že Ježíš Kristus se zrodil z Ducha Svatého a že v něm byl Bůh/Otec.

Nikdo v této skupině nevyznává New Age, křesťanské doktríny s New Age spojené, nepraktikuje esoteriku nebo věštění. Neuplatňuje zaříkávání, čarodějnictví, sugesci nad nikým jiným, nepraktikuje prohlašování/proklamace, afirmace či deklarace slov Božího dítěte (jak bylo popsáno na Úvodní stránce - detailně ohledně hnutí víry).

Komentáře

Oblíbené příspěvky